Kerstdiner 2018

 

Vooraf

Carpaccio van ossenhaas op onze eigen wijze
of
Proeverij van visvoorgerechten
of
Proeverij van wild en vleesvoorgerechten

 

Tussengerechten

Dubbel getrokken runderbouillon
of
Romig mosterdsoepje (v)

 

Kerstfondue

Fondue van hert en fazant in de wildbouillon met rode wijnsaus
of
Fondue van ossenhaas, varkenshaas en kipfilet.
Naar keuze in de olie, bouillon of rode wijnbouillon
of
Mexicaanse fondue
Gemarineerde vleessoorten met salsa en tortilla chips
of
Kaasfondue naar keuze Zwitserse of Beemsterkaas (v)

 

Luxe Kerstdessert

Dit menu bieden we aan voor € 43,50. U bent welkom vanaf 15.00 uur.

Als u eigen wensen en/of een dieet volgt zullen we uiteraard proberen daaraan tegemoet te komen. Voor vegetarische gasten passen wij ons menu aan.

Alle medewerkers van Restaurant De Fransman wensen u heel prettige Feestdagen toe.

Ter bevestiging van uw reservering willen wij graag uw menukeuze ontvangen.
Dit mag per e-mail of telefonisch.
kerst@defransman.nl of 072-5125700